Resultaten voor licht en geluid verhuur

licht en geluid verhuur
Eglantier Mechelen verhuur geluidinstallaties.
Elk evenement is uniek waarvoor wij een oplossing op maat voor u voorstellen. Hierbij staan de wensen van de klant centraal! In onze verhuur hebben wij een uitgebreid gamma geluid en lichtmateriaal. DJ installaties Materiaal Pioneer Denon Rodec Ecler Technics. Verlichting zowel conventioneel als bewegend. Eglantier is een bedrijf dat zich specialiseert in verkoop verhuur plaatsing onderhoud herstelling van. Voor ons staan de wensen van de klant centraal. Daarom bieden wij u keuze uit degelijke producten in verschillende prijsklassen. Onze activiteiten richten zicht zowel naar particuliere klanten als naar professionelen.
ARC-PRODUCTIONS bvba Professioneel licht geluid Technology in Entertainment Home.
ARC-Productions bvba uit Dentergem staat voor jarenlange ervaring en professionalisme in verhuur en verkoop van licht en geluid. Dé specialist in geluid en belichting voor al uw evenementen en producties. Bij deze All Rental Company kan u terecht voor ontwerp advies verhuur en verkoop van sound light installaties. Alles van een op maat gemaakt ontwerp tot een perfect uitgevoerde productie. Verhuur verkoop ontwerp en realisaties van alle soorten professionele audio licht en videoinstallaties voor fuiven festivals beurzen exposities en zoveel meer. Thursday 22 March 2012 0000. Vrij podium Sleuterrock doet ook in 2012 beroep op ARC-Productions.
AP Geluid Licht Video PA service podiumverlichting multicam multicamera captatie duplicatie CD DVD.
Dit steeds aan aantrekkelijke prijzen en met de beste service. AP Geluid Licht is een snel groeiend bedrijf uit Bevel Nijlen dat zich met volle passie engageert op het gebied van verkoop en verhuur van geluid licht en video. Het brede assortiment biedt voor ieder wat wils P.A. voor shows bands artiesten op kleine grote evenementen het team van AP Geluid en Licht staat voor u klaar. Bovenaan in de navigatiebalk kan u elk facet van ons bedrijf ontdekken. Bezoek en volg ons zeker ook op Facebook. Buiten het geluid licht hebben we ook een uitgebreide video afdeling. Deze service bestaat onder andere uit het capteren met één of meerdere cameras. Hiervoor gebruiken we professionele HD cameras van broadcast kwaliteit samen met een mobiele regie.
Geluidsinstallatie huren? Muziekinstallatie verhuur. Verhuur van geluidsinstallaties muziekinstallaties lichtinstallaties discobars losse geluidsapparatuur partysets geluidsinstallaties Limburg.
Bespaar op transportkosten en kom zelf de muziekinstallatie met compacte lichtsets afhalen. We hebben speciaal een aantal compacte sets met licht en geluid die je zo in je wagen kan vervoeren. Geen bestelwagen of aanhangwagen nodig. Verhuur van licht en geluid. U bent op zoek naar lichtinstallaties of geluidsinstallaties? Big Sound Systems verhuurt compacte geluidsinstallaties voor gebruik bij uw thuis evenwel als grote muziekinstallaties voor fuiven. Ook verhuren we complete pakketen zodat u naar de discobar muziekinstallatie en lichtinstallatie geen omkijken meer hebt en u zich kan concentreren op andere aspecten van het feest. Hiervoor voorzien wij verschillende partysets en fuifsets. U heeft een geluid of een klankinstallatie nodig voor het versterken van uw speech of presentatie? U organiseert een modeshow of kienavond?
Omega Belgium Sound Light events.
Omega Belgium verhuurt professionele klank licht en beeldapparatuur systeemwanden en vloeren theaterdoeken decorstukken podia P.A exclusieve vip en podiumtrailers tijdelijke stroomvoorzieningen meubilair discobars karaoke enz. Zowel voor losse verhuur als voor grootschalige turn-key projecten van A tot Z kunt U bij ons terecht. Product in de kijker. Ledspots RGB 18 x 3W. Movinghead 5R beam 200. Tel 051 / 48 42 01. Gsm 0498 / 440 910. Fax 051 / 48 42 01. Ardooisestraat 71 8870 Izegem.
Verhuur van verlichting geluidsinstallatie en video apparatuur voor beursstanden bedrijfsfeest personeelsfeest standenbouw discobar fuiven te Limburg.
Modeshow Walk On Water. Verhuur van verlichtings en geluidsinstallaties.
Sinco Belgium Leuven Verhuur van licht en geluid audio video voor een feestje fuif tot een theaterproductie. Rond Leuven Verhuur van licht en geluid audio video voor een feestje fuif tot een theaterproductie. Rond Leuven.
Verhuur van licht en geluid audio video voor een feestje fuif tot een theaterproductie. SINCO Leuven licht geluid theater techniek. Sinco verhuurt licht en geluidsmateriaal en installaties voor feesten optredens dans circus en theater. Ook voor de preproductie zoals maken van lichtplans decorontwerp het technisch plannen van theatertours locatietheater uitlichten van gebouwen en historische sites bent u aan het juiste adres. Raadpleeg onze prijslijst voor losse verhuur of neem contact met ons op. 2 mackie SRM 450 op statief met kablage.
Muziek installatie of Geluidsinstallatie huren? Licht huren? BSS Big Sound Systems Verhuur van Licht en Geluidsinstallatie's DJ Installatie's Muziekinstallatie's Lichtinstallaties disco lichten en lampen Regio Limburg / Vlaams-brabantHerk-de-Stad Lummen Ha
Indien u meer informatie wenst over een van onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW. Welkom bij Big Sound Systems Sound en light verhuur te Schulen Herk-de-Stad Limburg. Bij ons kan u terecht voor het huren van een licht en geluidsinstallatie voor uw feest of evenement.
Grizzlysound.
Geef ons een seintje. Grizzly Sound jouw sound light shop van dienst. Meer dan 30 jaar ervaring. Alle grote merken uit stock leverbaar.

Contacteer ons